Mobiliteitsbeurs 14/10

Op 14 oktober organiseren CD&V Mortsel, Kontich, Edegem en Fan van Hove een mobiliteitsbeurs tussen 10u en 14u in de Schrans, Molenveldlaan 4 in Edegem. Samen met Dirk de Kort, Voorzitter van de commissie openbare werken in het Vlaams Parlement, en Ludwig Caluwé, gedeputeerde van de provincie, gaan ze met u in dialoog over wat er op het vlak van mobiliteit spaak loopt en wat gesmeerd.

Mobiliteit blijft in de zuidrand van Antwerpen een permanente zorg. Een deel van de oplossing is zeker de fiets want kiezen voor de fiets is kiezen voor beweging, het klimaat, snelheid, veiligheid en de mogelijkheid om vlot contact te leggen. Geen enkel ander vervoermiddel combineert zoveel voordelen. Om die redenen willen we de fiets de plaats geven waarop hij recht heeft: als koning van de weg. Om de fiets Koning te kunnen maken, moeten we werken aan rustigere woonwijken en veiligere straten. Een Koning Fietsbeleid kan dus niet zonder een gepast beleid voor openbaar vervoer en auto. We willen samen met de inwoners, op zoek gaan hoe we dit kunnen realiseren in onze gemeente en in heel de zuidrand.

We willen graag van u horen waar de knelpunten liggen en welke oplossingen u kent. Deel ze daarom mee op de mobiliteitsbeurs op 14 oktober.

Praktisch:

Mobiliteitsbeurs

14 oktober

tussen 10u en 14u (vrije toegang)

in de Schrans, Molenveldlaan, Edegem

https://www.facebook.com/events/173632333195938/