! Volg onze mensen en wensen tot aan 14/10

Fan van Hove lanceert zijn verkiezingscampagne met een originele affiche van Hove.

Met deze lancering zetten we de eindsprint in van ons sterk oppositie en wijkwerk van de laatste jaren.  Fan van Hove bracht in de laatste jaren elke wijk in Hove meer dan eenmaal een bezoek.

Eerst met onze pannenkoekenmobiel die overal gesmaakt werden en waar we heel wat leuke babbels uit onthouden. Vervolgens legden we de Hovenaars onze dorpsenquête “de staat van Hove” voor. Het leverde ons meer dan 200 ingevulde exemplaren op waaruit we per wijk een aantal opvallende gegevens selecteerden. Daarmee kwamen we, deur aan deur, terug op wijkbezoek tussen december ’17 en maart ‘18 met onze deurhangers. We hoorden de Hovenaars dus goed uit over hun Hove van de toekomst en komen nu met ons 70 doelstellingen voor Hove. In deze campagne eerst op wijkmaat dan op maat voor Hove.

  • Een plan op maat. Waarbij we voor elke wijk een aantal heel concrete doelen stellen. Elke wijk krijgt zijn stuk van ons verhaal in handen in deze leuk opgemaakte kaart van Hove, een infogram die ook onze algemenere plannen met Hove later in de campagne zal duidelijk maken. Ons verkiezingsprogramma? Dat is deze kaart, volledig ingevuld.
  • Een helder en doordacht plan. We gaan voor een scherp concept met een duidelijke visie. Beknopt in tekst en erg leesbaar, maar wel goed gefundeerd. We komen niet met holle verkiezingsbeloftes. Elke doelstelling is afgetoetst op financiële haalbaarheid, op jullie wensen en onze bestuurservaring.

Volg onze wensen en mensen (vanaf 23/6) ook op deze website op een interactieve manier tot aan 14 oktober.

Het Fan van Hove-team 2018

Fan van Hove even offline

We zijn de laatste weken onder schot genomen door een spambot. Deze zorgde ervoor dat onze website enkele dagen plat lag. We zijn nu terug te bezoeken, maar er zijn nog wat linken te herleggen. We hopen tegen eind deze week terug volledig operationeel te zijn.

Onze kalender voorjaar 2018!

Nog meer Fan van Hove in voorjaar 2018

Na onze grote dorpsenquête komen we bij u terug met resultaten en vragen per wijk om nog beter te weten wat de noden zijn van u en uw wijk. U mag onze deurhangers en bijhorend bezoek nog verwachten:

10/3 Deurhangers Meylwijk tussen 10u-12u
24/3 Deurhangers Vredewijk tussen 10u-12u

Ook onze pannenkoekenmobiel rijdt terug uit in het voorjaar. We serveren er u deze keer graag onze wensen voor Hove bij. Concretere data en uren volgen.

Kandidaten voor 2018!

Op onze nieuwjaarsreceptie vrijdag 2 februari kon u al live kennismaken met 7 kandidaten voor 2018. In februari vallen ze bij elke Hovenaar in de bus.

Het team van Fan van Hove staat alvast klaar! Met veel materiaal van onze rondtrekkende pannenkoekenmobiel de laatste jaren, een enquête en de bijhorende deurhangers brengen we u binnenkort een programma op maat van Hove. Maar hierover spoedig meer… .