Website wordt heropgebouwd

Helaas is onze website recent helemaal vastgelopen. We trachten deze terug te vervolledigen, maar dat gaat tijd kosten. Wie op zoek is naar de bestuursbarometer kan alvast hier terug terecht.

Onze kalender voorjaar 2018!

Nog meer Fan van Hove in voorjaar 2018 Na onze grote dorpsenquête komen we bij u terug met resultaten en vragen per wijk om nog beter te weten wat de noden zijn van u en uw wijk. U mag onze deurhangers en bijhorend bezoek nog verwachten: 10/3 Deurhangers Meylwijk tussen 10u-12u 24/3 Deurhangers Vredewijk tussen… Lees verder Onze kalender voorjaar 2018!

Kandidaten voor 2018!

Op onze nieuwjaarsreceptie vrijdag 2 februari kon u al live kennismaken met 7 kandidaten voor 2018. Leer ze hieronder alvast beter kennen. In februari vallen ze bij elke Hovenaar in de bus. Het team van Fan van Hove staat alvast klaar! Met veel materiaal van onze rondtrekkende pannenkoekenmobiel de laatste jaren, een enquête en de… Lees verder Kandidaten voor 2018!

Fan van Hove wil geen Helihaven in Lint.

De afgelopen vier jaar hebben zowel de gemeente Lint als de provincie Antwerpen zich telkens negatief uitgesproken over de inplanting van een helihaven te Lint. In dit kader zijn tijdens het openbaar onderzoek 3.745 bezwaarschriften ingediend die betrekking hadden op o.a. geluidshinder, veiligheid, trillingen, stofhinder, geurhinder, pollutie, verstoring van het zicht van omwonenden, verstoring van de… Lees verder Fan van Hove wil geen Helihaven in Lint.